top of page

Onze flesjes

Klump’s hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde. We proberen productieafval en de ongewenste effecten op het milieu te verminderen. Daarom verkopen we met trots milieuvriendelijke producten. We geven prioriteit aan het gebruik van recyclebare en ethisch verantwoorde materialen en zorgen voor producten van hoge kwaliteit.

 

IMG_0511.jpg

scroll voor meer informatie

Recyclebaar verpakkingsmateriaal

De basis voor het concept van duurzaamheid in de wereld van consumentisme is het efficiënt kopen van artikelen, met minimale hoeveelheden grondstoffen, water en energie. Bij Klump’s volgen we deze filosofie. De selectie van onze gerecyclede en ethisch verantwoord geproduceerde flesjes zijn tevens van de hoogste kwaliteit.

 

Onze flesjes zijn gemaakt van HDPE materiaal. HDPE is een afkorting van 'Hoge Dichtheid Polyetheen' en is gemaakt van aardolie. HDPE kunststof is een veilig materiaal dat uitstekend recyclebaar is. Dit kan namelijk worden omgesmolten. Het materiaal bestaat uit koolstof en waterstof. Bij eventuele verbranding van HDPE zullen er daarom geen schadelijke stoffen vrijkomen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op

voedselbank 2.jpeg

Voedselbank

Klump’s ondersteunt het doel van de Voedselbank. Wij willen dan ook in de toekomst 5% van onze winst doneren aan de Voedselbank.

Binnenkort meer
voedselbank.jpeg
bottom of page