top of page

Wat in 2014 ooit begon als kleine pannenkoeken take away, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig restaurant: Klump’s Creperie en een begrip in de regio Alkmaar. 

In het smalste pand van de binnenstad in Alkmaar ontstond het idee om restaurantkwaliteit pannenkoeken “in huis” te brengen. Volledig vers, zonder nog iets te toe te voegen.
 
De Klump’s Jerrycans en flessen waren geboren. We begonnen klein, vanuit de lokale supermarkt. Door de grote vraag groeide we snel naar diverse verkooppunten en restaurants. Onze fijne samenwerking met NMK Esbaco in Hoorn heeft dit in een stroomversnelling gebracht, dankzij hun vertrouwde staat van dienst en ervaring. 

Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om te blijven doen waar het beste in zijn: het produceren van verse, makkelijke producten, in hoogstaande restaurantkwaliteit. 

Ons motto is om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken met al onze producten: vers, kwalitatief en gemakkelijk te bakken gerechten voor al je gasten en bezoekers. Dat is Klump’s. Dat is de bakrevolutie. We vinden het belangrijk dat iedereen van onze producten kan genieten.

Molen Vector_edited_edited.png
3EBCEE01-7ACE-4107-8494-AF01673F93DC_1_201_a.heic
bottom of page